O nama

„3D Građevinska kuća“ bavi se poslovima u građevini više od 20 godina.

Ovo je još jedna u nizu uspešnih porodičnih firmi u Zrenjaninu koja se vremenom razvijala, a od nedavno predstavlja jednu od najrazvijenijih u svojoj oblasti na teritoriji Banata. Do 2011. godine, poslovali smo u dva mala objekta, nakon čega naše poslovanje evoluira i otvaramo veliko stovarište građevisnkog materijala koje se danas prostire na preko 15 000 m2. U sklopu kompleksa se nalazi i salon keramike i kupatila koji se prostire na 400 m2 izlozenog prostora, u našem gradu ono predstavlja salon keramike sa najvećim izložbenim prostorom .

Deo kompleksa koji je 2016. godine osposobljen na površini od 6000 m2 rezervisan je za skladištenje ogrevnog drveta, kao i boksove u kojima se odlažu šljunak, pesak, afrakcija. Kapacitete stovarišta upotpunjuje i 7 velikih magacina u kojima se skladišti roba.

Pored grubih građevinskih materijala, bavimo se prodajom i materijala za završne radove u građevini, dekorativnih materijala, boja i lakova, metalnom galanterijom, izolacionih materijala, kompletnog asortimana drvene građe kao i još mnogo toga .

Po dogovoru sa našim kupcima, obezbeđujemo prevoz materijala kupljenog kod nas, našim vozilima.

Na našem stovarištu možete naći sav material koji vam je potreban za gradnju ili renoviranje vašeg doma.

Vlasnik i osnivač – Geza Nister